Vijfjarige gamer slaagt er in Bloodborne uit te spelen zonder hulp

Je kan nooit vroeg genoeg beginnen met gamen. En voor sommige van die jonge gamers maakt het niet uit wat ze spelen. Neem nu de vijfjarige Ezra die het presteerde om FromSoftwares Bloodborne uit te spelen zonder hulp. Dat is toch wat zijn vader beweert.

FromSoftwares games Demon’s Souls, Dark Souls en Bloodborne zijn niet van de makkelijksten om uit te spelen. De games zijn pittig, bij momenten frustrerend moeilijk en niet van de poes als je de eindcredits wil halen. Maar daar had de vijfjarige Ezar dus geen moeite mee zegt zijn vader.

RobbieFox documenteerde zijn zoon Ezra’s vooruitgang in Bloodborne op Twitter en maakte daar een uitgebreide thread van. Ezra’s Bloodborne-avontuur startte begin april met een reactive van zijn zoon die als volgt luidde “this is a daddy game!”. Ondanks Ezra’s aanvankelijke vrees om aan de game te beginnen, laat de thread zien hoe de kleine gamer elke eindbaas in het spel verslaat en uiteindelijk lang genoeg overleeft om de aftiteling te zien.

In een enthousiast bericht op Twitter kondigde RobbieFox trots de game-prestatie van Ezra aan, terwijl hij het gebruikte als een tegenargument voor elk spel dat een “easy mode” nodig heeft:

EZRA HEEFT OFFICIEEL BLOODBORNE VERSLAGEN!

Hij voegde daar nog het volgende aan toe: “Ik wil geen Game Journalisten of Schrijvers meer horen klagen over moeilijkheid in spellen! We hebben geen “Easy modes” nodig in elk spel! Als mijn 5-jarige het kan, kan jij het ook! Please like/retweet want hij verdient het! En volg om meer te zien!

Zelf heb ik Bloodborne nooit gespeeld, en wat betreft Dark Souls 3 daar moest ik de controller aan de haak hangen omdat ik die verdomde Dancer of the Boreal Valley na tig pogingen niet plat kreeg…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Eén opmerking over 'Vijfjarige gamer slaagt er in Bloodborne uit te spelen zonder hulp'

  1. Ale mijn 4 jarige dochter heeft dan toch nog een jaar te gaan om dit te kunnen.
    Nu speelt ze enkel nog maar Astro’s Playroom op PS5 en daar kan ik ze al niet van weghouden.

Reacties zijn gesloten.