BEVESTIGD: Call of Duty 2021 wordt gemaakt door Sledgehammer Games

Na al de geruchten en de vele roddels over Call of Duty 2021 de voorbije weken laat Activision van zich horen. Eindelijk hebben we dus ‘echt nieuws’ over de nieuwste telg in de Call of Duty-reeks.

Activision heeft tijdens hun driemaandelijkse conference call bevestigd dat Sledgehammer Games Call of Duty 2021 zou gaan ontwikkelen.  Activision beweerde dat de titel “gebouwd is voor next-gen” en voegde daar meteen aan toe dat de game “er geweldig uitziet” en gebruik zal maken van next-gen platforms in alle modi. Over andere details zoals bijvoorbeeld de setting repte de studio met geen woord.

Verder liet Activision ook weten dat de nieuwe Call of Duty eveneens weten dat het spel zich niet alleen zal integreren met, maar ook het bestaande Call of Duty ecosysteem zal verbeteren.  Net zoals Cold War deed met Warzone, en dat het ook een eigen single player-campagne en multiplayer modus zal hebben. Ook is er sprake van een co-op modus, iets wat ook al het geval was bij Modern Warfare.

Warzone blijft bestaan en ook Battle Pass-systeem blijft als alternatief voor de traditionele DLC-pakketten van jaren geleden.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)