fbpx

Psychonauts 2 laat zich opnieuw zien op nieuwe screenshots

Er zijn verschillende manieren waarop je als ontwikkelaar kan reageren op gelekte beelden van je in ontwikkeling zijnde game. Je kan het negeren, ontkennen, bevestigen of zoals ontwikkelaar Double Fine hier handig op inspelen.

Website Game Rant had enkele wazige screenshots weten te vinden van Psychonauts 2 waarna Double Fine op de tweet reageerde dat het foto’s waren van een oude trailer. Mooie reactie om de oorsprong van de screenshots te kaderen naar de fans, maar de ontwikkelaars ging nog een stapje verder.

In volgende tweets zei het social media team dat de fans altijd naar nieuwe screenshots mogen vragen als ze dit willen, waarbij ze meteen drie nieuwe screenshots in hoge resolutie meestuurden. Op deze screenshots zien we hoofdpersonage Raz in volle glorie.

Psychonauts 2 is het langverwachte vervolg van de uiterst vermakelijke platformgame uit 2005. Er is nog geen exacte releasedatum bekend.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d