fbpx

The Legend of Zelda: Ocarina of Time, Majora’s Mask en The Wind Waker zouden naar Switch komen

Nu Mario zijn 35ste verjaardag gevierd heeft met een aantal verrassende releases op Switch, is het de beurt aan een andere iconische Nintendo-reeks om in de bloemetjes gezet te worden.

Inderdaad, dit jaar viert Nintendo’s iconische The Legend of Zelda-reeks, bedacht door Shigeru Miyamoto, zijn 35ste verjaardag. Er wordt dan ook aangenomen dat Nintendo, net zoals Super Mario zijn verjaardag, ook die van TLoZ niet onopgemerkt zal laten voorbijgaan. We weten sowieso al dat binnen een paar maanden The Legend of Zelda: Skyward Sword HD verschijnt op Switch, en daar zouden nog wat Zelda-titels aan toegevoegd mogen worden zo blijkt.

Tijdens de meest recente aflevering van zijn podcast zei NateDrake, die in het verleden bewees betrouwbaar te zijn op het vlak van Nintendo-lekken, dat hij verwacht dat The Legend of Zelda: Ocarina of Time, Majora’s Mask, The Wind Waker en Twilight Princess voor het einde van het jaar op Nintendo Switch zullen verschijnen.

Dit is trouwens niet de eerste keer dat we te horen krijgen dat er eerder verschenen The Legend of Zelda-games op Nintendo Switch zouden verschijnen na de release van Skyward Sword HD. Het is daarentegen wel de eerste keer dat we vernemen dat The Legend of Zelda: Ocarina of Time en Majora’s Mask naar Switch zouden komen.

Noteer trouwens dat beide games in een niet zo ver verleden een remake kregen op Nintendo 3DS. Het is bovendien nog niet duidelijk of we de originele versies van de games mogen verwachten of een remake van de remakes.

Eén ding is zeker: als het zo is, dan zal Nintendo het ons wel laten weten.

Ook TLoZ-bedenker Shigeru Miyamoto is fan van Praga(licious).

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Eén opmerking over 'The Legend of Zelda: Ocarina of Time, Majora’s Mask en The Wind Waker zouden naar Switch komen'

  1. Ik hoop het alvast!! Zou echt geweldig zijn om deze games op mijn switch te kunnen spelen. Momenteel met Majora’s mask bezig op 3DS, maar heel comfortabel is dat niet als je redelijk grote handjes hebt… Na een kwartier heb ik al geen gevoel meer in mijn vingers… 🤣

Reacties zijn gesloten.

%d