fbpx

Maak kennis met de skills van de nieuwste Apex Legend Valkyrie

Vanaf 4 mei start het nieuwe seizoen van Apex Legends. Naast een nieuwe spelmodus, de 3v3 arena’s mogen we ook een nieuw personage verwelkomen, namelijk Valkyrie.

Voor de gamers die niet zouden vertrouwd zijn met het Apex Legends of Titanfall-universum geven we graag even mee dat Valkyrie haar roots heeft in de Titanfall games. Valkyrie, ook bekend als Kairi Imahara, is namelijk de dochter van de beruchte Titanfall 2 piloot en huurling Viper. Ze maakt dus haar intrede in Apex Legends in Season 9’s Legacy.

Ze is vastbesloten om haar eigen pad te volgen en met haar unieke vaardigheden is ze klaar om geschiedenis te schrijven en ervoor te zorgen dat niemand in de Apex Games haar naam ooit nog vergeet.

Met haar Passive-, Tactical- en Ultimate vaardigheden is Valkyrie een echte hoogvlieger in Legacy:

• Passive: Vtol Jets – Gebruik Valkyrie’s jetpack om opnieuw in positie te komen of hoge plekken te bereiken als je tegenstanders zoekt. De straalbrandstof is beperkt, maar wordt in de loop der tijd aangevuld.

• Tactical: Missile Swarm – Vuur een zwerm miniraketten af om de vijand te bestoken en desoriënteren.

• Ultimate: Skyward Dive – Kies het luchtruim om grote afstanden af te leggen, waarbij squadleden eventueel kunnen meekomen.

Apex Legends: Legacy introduceert ook Arenas (een gloednieuwe permanente 3v3-modus), een overhaul van de Olympus-map, de Bocek Bow (een krachtige en dodelijke recurveboog), een nieuwe Battle Pass en nog veel meer als de update vanaf 4 mei beschikbaar is voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en PC via Origin en Steam.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d