fbpx

Er zou een game rond The Mandalorian in ontwikkeling zijn

The Mandalorian

Krijgen we binnenkort de aankondiging van een videogame rond de Disney Plus-serie The Mandalorian? Een populaire leaker beweert alvast van wel.

Er verschenen de laatste tijd weer heel wat leuke Star Wars-games, en er zijn er bovendien nog een paar in ontwikkeling. Denk hier bijvoorbeeld aan Ubisoft Massive’s open-wereld Star Wars-game of de recente geruchten rond een remake van Star Wars Knights of the Old Republic. Daarnaast scoorde de serie heel goed op Disney+ en dus lijkt het ons alvast niet abnormaal dat we een game mogen verwachten rond de populaire premiejager en zijn schattige sidekick baby Yoda.

Op Twitter onthulde Shpeshal Ed van Xbox Era, die al voor de officiële aankondigingen correcte informatie geeft over diverse games, dat er momenteel wordt gewerkt aan een game gebaseerd op de populaire Star Wars-reeks Helaas is het nog niet duidelijk welke ontwikkelstudio aan dit spel werkt. En wie er nog meer de touwtjes in handen heeft.

Sommigen beweren zelfs dat een van Microsofts 1st party studios aan het roer zou staan. Een van die personen is MrMattyPlays die enkele dagen geleden liet vallen dat een van deze studio’s werkt aan een spel gebaseerd op een IP van LucasFilm, waarbij hij benadrukte dat het niet het Indiana Jones-spel is dat Machine Games aan het ontwikkelen is.

Hou er uiteraard rekening mee dat dit geruchten zijn, maar het zou best wel eens kunnen dat de Force strong is in een van deze verhalen. Afwachten is de boodschap.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d