fbpx

Het Fallout 76-universum krijgt er vandaag heel wat gratis content bij

Je moet het ze nageven daar bij Bethesda. Na de launch van Fallout 76 werd de studio met bakken kritiek overladen. Maar kijk, Todd Howard en de zijnen bleven geloven in het project en na tig updates mogen we gerust stellen dat de game een pak beter is geworden.

En ze blijven er alles aan doen om de game nog beter te maken. Getuige daarvan de nieuwe Locked & Loaded-update, aangevuld met een pak nieuwe features.

Locked & Loaded, de nieuwste gratis update voor Fallout 76, is nu beschikbaar voor alle spelers. De update trapt Season 4 af met een gloednieuw Armor Ace-themed scorebord en introduceert langverwachte community features waaronder S.P.E.C.I.A.L. Loadouts en C.A.M.P. slots, daarnaast worden de Daily Ops uitgebreid en zijn er nog bijkomende verbeteringen van de levenskwaliteit.

S.P.E.C.I.A.L. Loadouts

Een van de meest voorkomende verzoeken van de community is nu werkelijkheid geworden. S.P.E.C.I.A.L. Loadouts stellen spelers in staat om de S.P.E.C.I.A.L. eigenschappen van een personage volledig te resetten, waardoor snelle, on-the-fly build-revisies mogelijk zijn. Vanaf level 25 kunnen spelers aangepaste S.P.E.C.I.A.L. punttoewijzingen en Perk Card-toewijzingen maken en opslaan, en vervolgens tussen hen wisselen.

Om uitrustingen te wisselen, Perk-kaarten of S.P.E.C.I.A.L. punten te bewerken, ga je naar een ponskaartmachine. Ponskaartmachines kunnen in C.A.M.P. worden gebouwd of op treinstations in Appalachia worden gevonden om onderweg wijzigingen aan te brengen. Spelers kunnen maximaal twee S.P.E.C.I.A.L. Loadouts per personage hebben.

C.A.M.P. Slots

Tot nu toe waren spelers beperkt tot één C.A.M.P. Met C.A.M.P.-slots kunnen spelers meerdere verschillende C.A.M.P.’s bouwen, elk met zijn eigen locatie, bouwbudget, aangepaste naam en zelfs een uniek pictogram op de kaart. Spelers kunnen 1 actief C.A.M.P. tegelijk instellen en er gemakkelijk tussen wisselen met behulp van een nieuwe C.A.M.P. Builds-widget of via de C.A.M.P.-pictogrammen op de kaart.

Het beheren van inventory artikelen die te koop zijn, was ook nog nooit zo eenvoudig. Verkoopautomaten hebben nu een grote poel van itemvakken die voor elke instantie worden gedeeld door al jouw C.A.M.P.s. Display Cases zijn apart per C.A.M.P., zodat je telkens per C.A.M.P. verschillende items kunt presenteren.

Season 4 “Armor Ace in Cold Steel”

Season 4 gaat vandaag van start met een nieuw scorebord en 100 rangen om te behalen. Terwijl spelers speurtochten, uitdagingen en evenementen voltooien, gaan ze verder op het scorebord en volgen ze samen met Armor Ace, die aan een nieuw seizoensavontuur begint, en claimen ze ondertussen een heleboel nieuwe beloningen.

Dit seizoen brengt items met zich mee die hun debuut maken, zoals Mannequins, Tadpole Badges, Sugar-free Nukashine en Carry Weight Booster. Spelers kunnen ook nieuwe Power Armor- en Weapon-skins verwachten, nieuwe C.A.M.P. items en nieuwe cosmetische outfits.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: