Nieuwe Resident Evil Village-demo trailer neemt je mee naar het kasteel Alcina Dimitrescu

Als je de eerste demo van Resident Evil Village overleefd hebt, dan mag je je stilaan opmaken voor de volgende demo.

In die tweede demo neemt Capcom je mee naar een tweede setting uit het spel, namelijk de Castle, een luguber kasteel waar je eigenlijk maar beter buitenblijft…

Maar jullie kennende zal deze waarschuwing waarschijnlijk verloren gaan in de wind… Maar bon, wie niet luisteren wil, die mag zich opmaken voor een tweede ongetwijfeld ijzingwekkende demo.

PlayStation-spelers krijgen vroegtijdig toegang tot het bolwerk van de illustere Alcina Dimitrescu en haar bloeddorstige dochters. De demo is nog niet speelbaar maar je kunt naar de PlayStation Store gaan om de gameplay-demo van Resident Evil Village vooraf te downloaden.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)