Je kan nu investeren in Pokémon Charizard themed cryptomunten

Zelf ben ik al een poosje aan ‘het spelen’ met kleine bedragen, want ik doe het echt puur voor de fun, met cryptomunten. Dit via knappe apps als BLOX en Bitvavo. Nu is er sinds kort ook een Pokémon cryptomunt, en dit rond Charizard.

Deze nieuwe cryptomunt is te koop via Pancakeswap, een gedecentraliseerde uitwisseling waarmee gebruikers BEP-20-tokens kunnen converteren. Er is echter een uniek karakter aan het Charizard Token dat werd geïnspireerd door de Pokémon waaraan het zijn titel ontleent.

De eerste voorraad tokens bestond uit 38.000.000. Maar Charizard zal 5% van elke transactie “verbranden”. 2% wordt verkoold tot as (metaforisch gezien), en de andere 3% wordt opnieuw verdeeld onder iedereen die de Charizard Token heeft gekocht.

Toen we de Charizard Token aan het opzetten waren, hadden we nooit verwacht dat het zo snel zou groeien in zo’n korte tijd“, zegt het team achter de cryptomunt. “Binnen een paar uur begon onze community te groeien boven onze stoutste verwachtingen. We besloten de dingen serieus te nemen en er hard aan te werken.

Maar de bedenkers willen nog verder gaan. Er zijn immers talloze Pokemon-projecten die winst maken, en dan denken we bijvoorbeeld aan Pokemon Revolution of de free to play mmorpg PokeMMO. Geen van deze heeft ooit auteursrechtenkwesties gehad. De makers zijn er dan ook van overtuigd dat ze geen enkel probleem zullen ondervinden wat betreft hun voortbestaan.

Meer nog het team is van plan om nog verder te gaan. Zo willen ze een munt maken rond alle Pokémon van generatie 1. “Je kunt niet alleen NFT’s verzamelen, je kunt ze ook ruilen als Pokémon-kaarten en ze gebruiken om te vechten. ” voegen ze daaraan toe.

En wat met de ecologische voetafdruk van deze munt? Volgens het team heeft het minen van de gemiddelde NFT een koolstofvoetafdruk die ongeveer gelijk is aan een maand elektriciteit die door een EU-burger wordt gebruikt.

Hoe dat allemaal in zijn werk gaat, dat zie je op Charizard-token.com

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Eén opmerking over 'Je kan nu investeren in Pokémon Charizard themed cryptomunten'

  1. Ik zou deze munt nu echt niet aanraden aan mensen. Zijn oplichtersmunten. Steek er je geld niet in want het kan zo weg zijn

Reacties zijn gesloten.