fbpx

Apex Legends introduceert gloednieuwe 3v3 arena’s

Sinds een week of twee speel ik naast mijn dagelijkse potjes Cold War multiplayer ook weer Apex Legends. En ik krijg daar zelfs minder stress van dan van Cold War om eerlijk te zijn. Maar bon dat is een ander verhaal. Respawn Entertainment heeft de game de voorbije weken van flink wat content updates voorzien, en daar komt er nu nog eentje bij.

EA en Respawn Entertainment hebben een nieuwe Apex Legends-trailer uitgebracht die alle Legends oproept om hun Champion-status veilig te stellen in Apex Legends: Legacy. Deze update, die vanaf 4 mei speelbaar is, wordt volgens Respawn de meest game changing update tot op heden.

Apex Legends: Legacy voert Legends terug naar de plek waar het allemaal begon, voegt daar een beetje ondergrondse wreedheid aan toe en daagt elke speler in de Arena uit om te bewijzen wat hij waard is. De onlangs geïntroduceerde Legend Valkyrie gaat ongetwijfeld heersen in het luchtruim en raketten laten regenen op haar tegenstanders, maar eigenlijk beschikken álle Legends over een assortiment aan mooie moves en vernietigende skills.

Het is tijd voor een hele nieuwe set Apex Games, een die verder gaat dan enkel Battle Royale.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d