fbpx

Verdansk is officieel van de kaart verdwenen

Vandaag start Season 3 van Cold War en Warzone. Gisterenavond was er het fameuze Nuke-event. Hoog tijd dus om ons op te maken voor flink wat nieuwe content…

Het event gemist? No worries, hieronder kan je het herbekijken. We weten al heel wat over Season 3 maar hoe gaat die map er dan uitzien?

Dat weten we ongetwijfeld straks wanneer de eerste schermutselingen van Season 3 losbarsten in Cold War en Warzone.

Check dus snel onze Season 3-special.

Wij hebben er alvast zin in!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: