fbpx

Sommige Steam-gebruikers hebben meer dan 25000 games blijkt uit recente Steam Beta Client update

Wie heeft er als pc-gamer geen Steam-account? Juist, dat dacht ik ook al. Heb je zelf al eens de tijd genomen om het aantal games die in je Steam-bibliotheek zitten te tellen? Als het er 25000 zijn, dan ben jij waarschijnlijk de persoon waar dit bericht het over heeft, en zijn we stiekem stikjaloers.

Het voordeel van Steam is zeker dat je regelmatig koopjes kan doen, en games voor belachelijk lage prijzen aan je verzameling kan toevoegen. Wat bovendien niet wil zeggen dat je ze ook speelt, gespeeld hebt of zelfs zal spelen. Maar hey, who cares, zolang je ze maar in je collectie hebt natuurlijk.

 Volgens patch notes uit een recente Steam Beta Client-update zouden sommige Steam-gebruikers, of moeten we zeggen Steam-bibliotheken, meer dan 25000 games in hun bezit hebben.

Uit die update, die gisteren live ging, springt één zinnetje in het oog, namelijk “Verhelp een mogelijke crash voor gebruikers met ongeveer 25000 of meer games.

Volgens onderzoek uitgevoerd door Sergiy Galyonkin, de maker van de Steam stats-tracking site Steam Spy, was de gemiddelde prijs van een Steam-game in 2017 ongeveer 6 dollar. Dat wil dus zeggen dat die persoon minstens 150000 dollar zou uitgegeven aan zijn verzameling.

Ik heb alvast besloten om mijn Steam-collectie niet te tellen, want ik wil niet weten hoeveel geld ik al heb uitgegeven de voorbije 25 jaar aan games…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: