fbpx

Gerucht: Sony lanceert morgen PlayStation Plus Video Pass

Sony zit volgens ons al enige tijd ongemakkelijk op z’n spreekwoordelijke stoel te schuifelen, want de animo rond het Xbox Game Pass abonnement neemt maand na maand toe. Dat is ook de reden waarom er al maanden geruchten de ronde doen waarin gezegd wordt dat Sony iets achter de hand heeft om de concurrentie met Xbox Game Pass aan te gaan.

Zou die troefkaart wel eens een videoservice kunnen zijn? Want eerder vandaag verscheen er op de Poolse PlayStation-website een advertentie waarin de PlayStation Plus Video Pass werd aangekondigd.

Volgens de vertalers bij Video Game Chronicle zou het gaan om een test waarbij Poolse PlayStation Plus-abonnees van 22/04/2021 tot en met 22/04/2022 gebruik zouden kunnen maken van de service. Aangezien het hier om een alleenstaand geval gaat, lijkt het erop dat deze dienst per ongeluk een dagje te vroeg online is gezet.

Het is volgens mij ook geen onlogische keuze van Sony om de kaart van video te trekken. Ze hebben via Sony Pictures een dikke filmcatalogus ter beschikking met films zoals Venom en Spider-Man. Bovendien kunnen ze op deze manier vrij makkelijk de waarde omhoog krikken van het PlayStation Plus-abonnement.

Afwachten of de PlayStation Plus Video Pass morgen officieel wordt aangekondigd…

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: