fbpx

Test Drive Unlimited Solar Crown krijgt nieuwe trailer

Test Drive Unlimited Solar Crown

Vorige zomer werd tijdens het online-event Nacon Connect een nieuw deel aangekondigd in de Test Drive Unlimited-reeks: Solar Crown. De moet de sfeer van de eerdere games opnieuw naar boven brengen. De nieuwe trailer die vandaag werd vrijgegeven, moet ons een idee geven van welke vibe de game moet gaan uitstralen.

Helaas krijgen we opnieuw geen gameplaybeelden voorgeschoteld, maar wel een sfeervolle met échte wagens. Zo krijgen we een een Aston Martin en een gouden Land Rover te zien die zich opmaken om aan een ongetwijfeld bloedstollende race te beginnen.

Test Drive Unlimited Solar Crown wordt ontwikkeld door Kylotonn. Deze ontwikkelaar kennen we uiteraard allemaal van de fantastische WRC-games die ze de laatste jaren op de markt hebben gebracht. Ze zullen dan ook heel wat kennis en expertise meebrengen naar deze nieuwe Test Drive.

Aan het einde van de trailer wordt trouwens geteased naar juli 2021. Dit wordt waarschijnlijk het moment waarop uitgever Nacon de eerste gameplaybeelden én de releasedatum van de game bekend zullen maken.

Test Drive Unlimited Solar Crown moet verschijnen op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch én PC.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: