fbpx

Vlaamse fan maakt retrospectieve video naar aanleiding van de 20ste verjaardag van Desperados

Afgelopen zondag, 18 april, was het exact 20 jaar geleden dat de allereerste Desperados-game het levenslicht zag. Dat was een periode waarin er een pak real-time strategy-games het levenslicht zagen en Desperados onderscheidde zich door zijn setting: een old-school western.

Om dit te vieren maakte Pragalicious-lezer Jelle Demonie een indrukwekkende en 30-minuten durende retrospectieve video waarin hij terugblikt op de geschiedenis van de Desperados-reeks. Wij waren onder de indruk, en zijn ook stiekem verliefd op deze games, dus konden we het niet laten om deze video niet te delen met jullie.

Smakelijk!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: