fbpx

Luigi maakt zijn intrede in het LEGO Super Mario-universum

Wie heeft er niet met LEGO gespeeld in zijn jeugd? En hoe plezant is het dat we dit alles nu kunnen herbeleven met Nintendo’s icoon Super Mario? Heel plezant dus! Maar het wordt nog plezanter binnenkort.

Nintendo en LEGO laten immers weten dat niemand minder dan Luigi zijn opwachting maakt in het LEGO Super Mario-universum.

Dit met de launch van de nieuwe LEGO Super Mario Avonturen met Luigi-startset.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: