fbpx

Amazon brengt binnenkort een making of uit van Borat 2: Subsequent Moviefilm

Zes maanden geleden verscheen het spraakmakende Borat 2: Subsequent Moviefilm op Amazon Prime. Niet alleen schetste Borat, het Kazachse typetje van Sacha Baron Cohen, een donker beeld van een deel van de Amerikaanse bevolking, maar ook raadsman van Donald Trump en zelf ex-burgemeester van New York Rudy Giuliani kwam niet bepaald positief naar voor in de film.

In een Amazon Special die binnenkort moet verschijnen krijgen we onder andere nooit eerder getoonde footage te zien van Borat zijn avonturen in de US of A. Daarnaast krijgen we ook een blik achter de schermen van de productie. En dat kan wel eens interessant worden. Want Sasha Baron Cohen besliste begin maart dat hij definitief afscheid zou nemen van het controversiële typetje omdat het voor hem en zijn crew te gevaarlijk was geworden.

In de trailer die vandaag vrijgegeven werd via het officiële Twitter-kanaal van Borat, krijgen we nu al een beeld van hoe penibel de werksituatie soms was. Op het einde van de trailer zien we een angstige Sacha Baron Cohen die zijn crew aanmaant om snel te vertrekken voordat ze in een gewelddadige situatie komen te zitten. Dit fragment is opgenomen nadat Borat verkleed als hillbilly een pro-Trump demonstratie toespreekt.

Borat 2: Supplemental Reportings Special zal exclusief te zien zijn op Amazon Prime. Wanneer dit exact zal zijn, is nog niet bekend gemaakt.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: