fbpx

Sacha Baron Cohen hangt zijn Borat-mankini aan de haak

Ook al heb je nog geen enkele van zijn films gezien, je kent ongetwijfeld het iconische typetje Borat dat Sacha Baron Cohen al jaren neerzet. Tijdens de afgelopen Golden Globe Awards vertelde de Britse acteur dat hij de Borat-snor niet meer zal opzetten.

Het zou simpelweg te gevaarlijk zijn om het typetje langer tot leven te brengen. Tijdens de opnames van Borat Subsequent Moviefilm droeg hij regelmatig een kogelvrije vest onder zijn grijze kostuum. Toen heeft hij ook meteen beslist om een punt achter Borat te zetten.

“Sommige scènes waren ontzettend riskant”, vertelt Sacha Baron Cohen. “Ik wil dan ook alle medewerkers van de film bedanken, want ze hebben hun leven geriskeerd om deze fantastische film te maken. We stonden vaak te filmen in kogelvrije vesten en dat is te gek voor woorden.”

Borat Subsequent Moviefilm is op dit moment exclusief te zien op Amazon Prime en is een absolute aanrader. Hij geeft een schrikwekkend beeld van hoe het er aan toegaat in sommige, republikeinse, regio’s in de USA. Zo kwam onder andere politicus en advocaat Rudy Giuliani in opspraak nadat hij duidelijk avances maakte naar de dochter van Borat.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: