fbpx

Platformgame Kaze and the Wild Masks toont zich in nieuwe story trailer

Als groot liefhebber van kleurrijke platformgames staat deze Kaze and the Wild Masks al een tijdje op mijn radar. De game verschijnt eind deze maand en om het wachten wat draaglijker te maken, werd een nieuwe trailer vrijgegeven.

In Kaze and the Wild Masks trek je op avontuur op de zogenaamde Crystal Islands. In volwaardige 90’s stijl speel je als Kaze om je friend Hogo te redden van een vloek die de eilanden bedreigt. In meer dan 30 levels ontdek je de geheimen die de eilanden en zijn mysterieuze maskers verhullen.

Kaze and the Wild Masks is vanaf 26 maart beschikbaar in digitale vorm op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC (via Steam). De fysieke versies van de game zullen vanaf 25 mei beschikbaar zijn.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: