fbpx

Wolverine zou eigen serie krijgen op Disney+

Als je mij vraagt wie mijn favoriete X-Men personage is, dan antwoord ik jou meteen Wolverine. De manier waarop Hugh Jackman de coolste mutant aller tijden neerzette in de films is fenomenaal vind ik. Ik moest dan ook een traantje wegpinken toen Wolverine aan zijn einde kwam in Logan.

Maar kijk, gelukkig is er cinema en is het verdomd simpel om iemand weer tot leven te wekken. En misschien is Wolverine wel een van die gelukkigen… Volgens bepaalde bronnen zou Marvel begonnen zijn met het ontwikkelen van een Wolverine-serie voor Disney+.

Deze serie zou een anthologie worden rond het personage Wolverine. En aangezien Wolverine onsterfelijk is zal hij doorheen zijn vele levensjaren genoeg verhalen te vertellen hebben. Zo zou elk seizoen dan draaien ronde en bepaalde verhaallijn uit de Wolverine mythos. Een beetje zoals dat het geval is bij American Horror Story maar dan met Wolverine in de hoofdrol natuurlijk.

Dit gegeven biedt Marvel ook de mogelijkheid om verhalen als Old Man Logan, Enemy of the State en natuurlijk de beroemde verhaallijn van Japan te verkennen. En dan hebben we het nog niet gehad over Wolverines tijd in Weapon X-programma en uiteindelijk wat hem tot Wolverine maakte.

We zijn dus benieuwd. Ik laat alvast mijn nagels groeien aangezien er momenteel nog geen acteur gecast is voor Wolverine. Dus wie weet…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: