fbpx

Het is (nog) niet zeker of Battlefield 6 op PlayStation 4 en Xbox One verschijnt

Van een donderslag bij heldere hemel gesproken. Het gonst momenteel op het internet van de geruchten dat Battlefield 6 enkel zou verschijnen op pc en next-gen consoles.

Volgens mister Battlefield 6-lekken himself, namelijk Tom Henderson, is er momenteel nog steeds geen sprake van een release van Battlefield 6 op de vorige generatie spelconsoles.

Henderson zegt dat de reden dat de game bij release meteen beschikbaar is op Xbox Game Pass is om de spelersaantallen bij launch fors op te drijven. Deze zouden immers, als de game niet verschijnt op PS4 en Xbox One, veel te laag zijn.

Anderzijds kennen we natuurlijk de verhalen van ‘grote’ games als Cyberpunk 2077 en Outriders die het best moeilijk hadden om naar behoren te draaien op PS4 en Xbox One.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d