fbpx

PlayStation-gamers kunnen morgen al aan de slag met nieuwe Resident Evil 8-demo

Het lek rond een nieuwe Resident Evil 8-demo die vorige week opdook op PSN was dus echt. Er komt een nieuwe demo, morgen al trouwens, maar die is enkel voor PS4- en PS5-gamers. Xbox- en pc-gamers moeten wachten tot begin mei.

Op de Resident Evil Showcase die gisteren doorging liet Capcom weten dat er effectief een nieuwe demo komt voor hun in aantocht zijnde horrorepos. Al moeten we hier wel aan toevoegen dat deze beperkt zullen zijn in tijd en content.

Heb je een PlayStation 4 of PlayStation 5, dan ben je eerst aan de beurt. Vanaf zaterdagochtend 02u00 kan je genieten van een dertig minuten durende demo van de ‘Village’. Opgelet, deze demo blijft slechts 8 uur beschikbaar.

Op 24 april komt er dan een tweede demo waarin het kasteel centraal staat, en ook deze zal slechts voor een periode van 8 uur beschikbaar zijn.   

Maar daarna is het nog niet gedaan. Vanaf 1 mei kan iedereen op PlayStation, Xbox, Steam en Stadia aan de slag met een 60 minuten durende demo waarin je zowel in de Village als in het kasteel op verkenning kan. Deze demo’s zullen beschikbaar zijn voor een periode van 24uur, en je kan al pre-loaden op PlayStation vanaf vandaag.

Als je de demo overleefd hebt, dan ben je helemaal klaar voor de release van de game op 7 mei.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: