PlayStation-exclusive Days Gone verschijnt volgende maand op PC, nieuwe gameplaytrailer vrijgegeven

Sony lijkt de weg gevonden te hebben naar PC. Na de succesvolle lancering van Horizon: Zero Dawn vorig jaar, komt verschijnt volgende maand een andere PlayStation-exclusive op PC. En die wordt geleverd met enkele leuke extra’s.

In een uitgebreide blogpost geeft Sony meer uitleg over wat PC-gamers mogen verwachten van Days Gone, een game die begin 2019 uit kwam op PlayStation 4.

De pc-versie van Days Gone krijgt in de eerste plaats uitgebreide grafische instellingen. Zo zal je zelf de algemene grafische kwaliteit kunnen bepalen en het niveau qua detail en foliage draw distance instellen. Bovendien krijgt de game ook ondersteuning voor 21:9 ultra-wide monitoren.

Daarnaast krijgt de game een fotomodus waarin de uiteindelijke resolutie een pak hoger zal zijn dan eerst het geval was. Hoe hoog die exact zal zijn, gaf Sony niet mee. Tot slot biedt de game ondersteuning voor controllers en de toetsenbord/muis-combinatie.

Days Gone is vanaf 18 mei beschikbaar voor €49,99 via onder andere Steam en de Epic Games Store.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

2 gedachten over “PlayStation-exclusive Days Gone verschijnt volgende maand op PC, nieuwe gameplaytrailer vrijgegeven

 1. Als je een deftige pc hebt en wat geduld, waarom zou je dan nog een PS5 kopen als toch alle exclusives naar de pc komen?

  Welke exclusives, zowel PS4 die draaien op de PS5 en PS5, zijn het waard om een PS5-console te kopen? Is er ergens een degelijk overzicht?

  1. Hi Varialles,
   Een erg interessante vraag om eerlijk te zijn en ik ben even gaan grasduinen op het internet. Op de website van PlayStation vind je alleszins een héél handig overzicht van alle PS4-exclusives. Of deze de moeite waard zijn om te spelen, hangt van jouw voorkeur af natuurlijk.
   https://www.playstation.com/nl-be/ps4/ps4-games/ps4-exclusives/
   https://www.playstation.com/nl-nl/ps5/games/

   Maar als ik een voorzet mag geven, dit zijn games die écht de moeite zijn om te spelen:
   – Ghost of Tsushima
   – God of War
   – Ratchet & Clank
   – Spider-Man & Miles Morales
   – Horizon: Zero Dawn
   – Alles van Uncharted
   – The Last of Us 1 & 2
   – InFAMOUS (van dezelfde studio als Spider-Man)

   Maar ik zou zeggen, verdiep je eens in de games en je gaat er zéker een paar vinden die je kapot gaat spelen 😉

Reacties zijn gesloten.