fbpx

Nieuwe trailer toont ons meer over Sniper Ghost Warrior Contracts 2’s campaign

Snipers in games als Cold War, ik heb er een hekel aan. Waar ik wel grote fan van ben zijn games als Sniper Elite, Sniper Ghost Warrior of zelfs Hitman. Ik ben dan ook razend benieuwd naar wat deze nieuwe telg in de Sniper Ghost Warrior-reeks te bieden heeft na zijn ietwat tegenvallende voorganger.

Nadat we vorige maand kennismaakten met de gameplay van Sniper Ghost Warrior Contracts 2, toont CI Games ons deze keer een blik op de setting van de sequel, Kuamar. De trailer geeft ons een kijkje in de verscheidenheid aan sandboxwerelden waarin we onze contracten kunnen voltooien.

Kuamar is een originele setting in het moderne Midden-Oosten, gelegen tussen de Libanese en Syrische grens. Een meedogenloze dictatuur, geleid door president Omar Al-Bakr en zijn vrouw, Bibi Rashida, heerst al ruim 20 jaar over de regio. Nu moet hun regering ten val gebracht worden. Wij nemen de rol aan van Raven, die met intel van Control contracten moet uitvoeren op gloednieuwe locaties om de criminele overheid omver te werpen en voor het gerecht te dagen.

Kuamar biedt ons gevarieerde sniper locaties die voortbouwen op de sandbox-levels met doelstellingen zoals we die kennen uit zijn voorganger. In Sniper Ghost Warrior Contracts 2 zijn er 5 verschillende mappen en bepaal je zelf je aanpak. In de loop van de campagne kunnen we naarmate we vorderen beschikken over meer gadgets en wapens. Ook kunnen we upgrade-punten besteden om nieuwe vaardigheden te krijgen en verbeteren, om zodoende onze eigen speelstijl te creëren. Terwijl we ons arsenaal uitbreiden en onze vaardigheden verbeteren, kunnen we elk contract opnieuw en op andere manieren proberen om steeds meer beloningen te verzamelen.

Geniet van de beste Sniper-ervaring ooit met 1000m+ extreme-range sniping (een record voor de franchise), uitgebreide sandbox-achtige maps, realistische gadgets en wapens en verbeterde visuals en gameplay.

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 wordt op 4 juni 2021 gelanceerd voor PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One en pc.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d