fbpx

Blizzard voegt twee extra games toe aan de Blizzard Arcade Collection

Ontwikkelaar Blizzard heeft zopas twee extra games toegevoegd aan de Blizzard Arcade Collection. Deze collectie werd uitgebracht om de 30e verjaardag van de ontwikkelaar/uitgever te vieren.

De Blizzard Arcade Collection werd tijdens voorbije Blizzcon-event aangekondigd. De game was onderdeel van verschillende Celebration Collections waarin naast drie klassieke games nog heel wat ander digitaal lekkers zat. Het gaat om The Lost Vikings, Rock N Roll Racing en Blackthorne. Na een update komen daar nu twee nieuwe games bij: Lost Vikings 2 en RPM Racing.

Daarnaast kreeg ook de Design Documents-gallery een update waardoor je nu een pak meer informatie kan vinden over de ontwikkeling van alle games, inclusief deze twee nieuwkomers.

De Blizzard Arcade Collection is verkrijgbaar op PC via Battle.net, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. Via de backwards compatibiliteit is de game trouwens ook te spelen op de next-gen consoles.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: