fbpx

Gerucht: Volgende BioShock krijgt open spelwereld

We hadden het in onze vorige podcast al over het fantastische BioShock en een mogelijks nieuw deel in de reeks. Vandaag mogen we een nieuwe episode toevoegen aan de geruchtenmolen rond deze game. Al is dit nieuws wel iets betrouwbaarder dan de meeste geruchten.

Ontwikkelaar Cloud Chamber, de studio die werkt aan BioShock 4, heeft namelijk in een recente vacature laten vallen dat ze een schrijver zoeken die ervaring heeft met openwereldgames.

“Experience in writing for games, with a particular aptitude  for managing the nuances of interactive storytelling, would be ideal for this role. We’re hoping to find someone who can weave impactful, character-driven stories in an open world setting. “

Het lijkt er dus op dat we ervan mogen uitgaan dat de volgende BioShock zich in een open wereld zal afspelen. Iets wat ik persoonlijk wel zie zitten, ook al waren de vorige games zeer lineair opgebouwd. Zolang het verhaal maar in de kenmerkende, meeslepende manier verteld wordt, ben ik tevreden!

Hopelijk komen we tijdens de komende digitale E3 eindelijk meer te weten over BioShock 4!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: