fbpx

Hood: Outlaws & Legends gameplay trailer toont wat je mag verwachten

In het verleden maakten we kennis met de vier speelbare klassen uit Sumo Digital’s multiplayer PvPvE heist game Hood: Outlaws and Legends. Vandaag krijgen we eindelijk te zien hoe de gameplay er gaat uitzien.

Het principe lijkt simpel: elk potje Hood: Outlaws & Legends plaatst jou en drie vrienden tegenover een rivaliserende groep van vier andere spelers die ook proberen de schat te stelen.

Jij en je team moeten samenwerken om je groep bandieten samen te stellen, elk met unieke vaardigheden, voordat ze verstevigde middeleeuwse bolwerken infiltreren. Het doel is uiteraard het andere team te snel af zijn, en ervoor zorgen dat de stadswachten je niet opmerken.

Op die manier moet je er in slagen de rijkdommen die ten onrechte van de bevolking zijn afgenomen te vinden, te stelen en terug te geven.

Een beetje op zijn Robin Hoods dus…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: