fbpx

World of Tanks’ nieuwe Modern Armor-expansion introduceert de Koude Oorlog

De fans van Wargamings free-to-play MMO World of Tanks kunnen eind deze maand op nieuwe content rekenen. Dit met de in aantocht zijnde Modern Armor-uitbreiding die op 27 april verschijnt.

Aan zet deze keer is de Wargaming Chicago-Baltimore-studio die moderne tanks uit de Koude Oorlog naar het slagveld brengt. De community had reeds meerdere keren laten verstaan dat ze zin hadden in dit nieuw tijdperk, dat zal bestaan ​​naast de klassieke WWII-gerichte versie van World of Tanks Console.

Het Koude Oorlog-universum zal bestaan ​​als een gloednieuwe spelmodus waaruit je kunt kiezen, dit naast de reeds bestaande Tweede Wereldoorlog-modus. Daarnaast kunnen spelers rekenen op nieuwe mappen, consumables, co-op gameplay en meer.

De Modern Armor-uitbreiding wordt op 27 april uitgebracht. Deze functie, moderne tanks in een apart extra tijdperk, zal ook cross-play speelbaar zijn op PlayStation 4 en 5, en op Xbox One, Xbox Series S & X.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: