fbpx

Master Chiefs evolution trailer heeft een mysterieus einde

Halo Infinite

Als er 1 game en 1 persoon, met de nadruk op 1, is die Microsofts Xbox, en het shootergenre op console, op de kaart hebben gezet, dan zijn dat Halo en Master Chief. We durven hem dan ook de Super Mario van Xbox te noemen, of de Lara Croft van het scifi-shootergenre. Of is dat er wat over?

Anyway, ik heb al de Halo-games gespeeld en uitgespeeld en ben nog steeds een trouwe fan van de sage en het universum. Ik kijk dan ook net als vele anderen uit naar de release van Halo Infinite, later dit jaar, of op zijn minst ooit eens.

In deze video krijgen we een interessant overzicht van de evolutie van Master Chief doorheen de jaren, al kent de video wel een abrupt einde…

Dit einde lokt heel wat reacties uit bij fans wereldwijd, maar wie weet, misschien werd dat wel met opzet gedaan?

Kijk en oordeel zelf.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: