fbpx

Vandaag begint de open beta van de PS5-versie van Final Fantasy XIV Online

Ook Square Enix MMOJRPG Final Fantasy XIV Online maakt zijn intrede in het next-gen tijdperk. Ik heb de game gespeeld op PS4 Pro en was toen danig onder de indruk van de knappe graphics. Nu wordt het allemaal nog mooier dus.

PS5gamers kunnen uitzien naar vele nieuwe features en toevoegingen, inclusief framerate-verbeteringen, kortere laadtijden, een 4K resolutie, haptische feedback van de DualSense-controller, nieuwe trofeeën en 3D audio-ondersteuning.

Als je een account hebt waarop de PlayStation 4-versie is geregistreerd, dan kan je vanaf het begin van de open beta-versie zonder extra kosten upgraden naar de PlayStation 5-versie, terwijl nieuwkomers de game op de PlayStation 5 kunnen ervaren via de Free Trial.

De volledige versie van de game komt na het einde van de open beta voor de PlayStation 5 beschikbaar.

Vandaag verschijnt ook Patch 5.5. De update, getiteld Death Unto Dawn, levert onder andere nieuwe verhalende content die leidt tot een zinderende climax en het vertrekpunt van de komende vierde uitbreiding getiteld Endwalker.

Daarnaast levert de patch het langverwachte derde hoofdstuk van YoRHa: Dark Apocalypse – de door NieR geïnspireerde alliance raid-serie die mede tot stand kwam dankzij gastontwikkelaars Yosuke Saito en Yoko Taro.

Verder is de update goed voor een heleboel gevechtscontent, systeemupdates en meer.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d