fbpx

The Walking Dead: Survivors is vanaf 12 april speelbaar op mobile

Terwijl op televisie de laatste afleveringen lopen van het tiende seizoen van The Walking Dead, kunnen de fans van de reeks uitkijken naar een nieuwe mobiele game rond hun favoriete personages.

Vanaf 12 april kan je zowel op Android als op iOS-toestellen aan de slag met de free-to-play game The Walking Dead: Survivors. In deze game, die een samenwerking is tussen Elex en Skybound Entertainment, bouw je een eigen team uit, waarbij je de keuze krijgt uit meer dan 80 bekende gezichten uit de franchise, gaande van de comic books tot de televisieserie.

Met je squad moet je dan je territorium versterken en verdedigen tegen aanvalsgolven van Walkers en tegen aanvallen van clans van andere spelers. Hou je team in leven en je muren overeind terwijl je er uiteraard voor zorgt dat je geen tekort hebt aan levensmiddelen en grondstoffen, en je invloed in de regio kan vergroten.

Hou bij het samenstellen van je team rekening met hun specifieke eigenschappen want zij zijn de sleutel tot succes. Sommige personages zijn misschien uiterst geschikt om de Walkers op afstand te houden, anderen dan weer behendiger zijn in het bouwen en repareren van je muren, of nog anderen in het vinden en beheren van je grondstoffen.

Je kan ook samenwerken met andere spelers, of je vrienden, om je aanwezigheid te versterken of om andere clans het leven zuur te maken.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: