fbpx

Speel vanaf morgen Pac-Man met een battle royale-sausje op de Switch

Wie een Nintendo Switch Online abonnement heeft, kan al langer gratis genieten van Tetris 99. Hier werd de tijdloze blokkenklassieker in een nieuw battle royale-jasje gestoken. Vanaf morgen krijgt een andere klassieke game dezelfde make-over.

Nintendo heeft namelijk bekend gemaakt dat vanaf morgen Pac-Man 99 te spelen zal zijn op de Nintendo Switch. Wie een Nintendo Switch Online abonnement heeft, kan de game gratis downloaden.

De opzet blijft hetzelfde als Tetris 99: je speelt je eigen game, maar door spookjes op te eten, stuur je zogenaamde Jammer Pac-Mans naar een van je 98 tegenstanders. Deze Jammer Pac-Mans vertragen je eigen figuurtje, waardoor de spookjes meer kans hebben om je op te eten. Wie als laatste overlever over blijft, is de winnaar van het spel.

Op papier lijkt dit best ingewikkeld, maar gelukkig heeft Nintendo een trailer uitgebracht waarin de werking van Pac-Man 99 wordt uitgelegd.

Pac-Man 99 is nu al te downloaden via de Nintendo eShop, maar de service zal pas morgen actief gezet worden.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: