Battlefield 6 zou bij launch meteen beschikbaar zijn op Xbox Game Pass

Naast Xbox-exclusives kan je via het betalende Xbox Game Pass Ultimate ook genieten van een heleboel EA-games. Het is, volgens een gerucht, niet ondenkbaar dat we daar dit jaar nog een vette vis mogen aan toevoegen.

Nadat op 1 april Square Enix’ scfi-shooter Outriders op dag 1 beschikbaar was op Xbox Game Pass, zou nu ook volgens bepaalde bronnen EA en DICE’s Battlefield 6 bij launch meteen beschikbaar zijn op het platform. Klinkt enerzijds wel logisch aangezien EA ook deel uitmaakt van het Game Pass-aanbod.

De mogelijkheid werd de wereld ingestuurd door de Xbox-gefocuste podcast, Xbox Era, waarin een van de commentatoren aankondigt dat het niet ondenkbaar is dat Battlefield 6 bij launch meteen beschikbaar is op Xbox Game Pass.

Meteen daarna smeet ook de legendarische Battlefield-leaker Tom Henderson zijn gewicht achter de opmerking van de podcast-host, in een tweet die simpelweg de Robert Redford-knikkende gif gebruikte. Dit zou kunnen betekenen dat Henderson gelooft dat het gerucht waar is, of dat hij uiteraard opgewonden is door het nieuws dat Battlefield 6 op Game Pass wordt gelanceerd.

Benieuwd of we snel meer uitsluitsel krijgen over dit nieuws.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)