fbpx

Opnames van Obi-Wan Kenobi-serie van start, voltallige cast bekend gemaakt

Als fervente liefhebber van Star Wars kijk ik enorm uit naar de serie zal draaien rond Obi-Wan Kenobi. Niet omdat dit een erg mythisch personage is in de Star Wars-verhalen, maar ook omdat Ewan McGregor op legendarische wijze gestalte gaf aan het personage in de filmprequels.

Na het nodige pre-productiewerk en het opbouwen van de sets, gaat de eigenlijke productie nu écht van start. Want deze maand gaan de opnames van start. Uiteraard kruipt Ewan McGregor opnieuw in de huid van Obi-Wan, maar ook Hayden Christensen keert terug om de rol van Darth Vader opnieuw op te nemen.

De voltallige cast van Obi-Wan Kenobi

De regie van de serie is in handen van Deborah Chow. Zij is niet onbekend met Star Wars en Disney+, want ze regisseerde onder andere twee afleveringen van het eerste seizoen van The Mandalorian.

Het is helaas nog niet bekend wanneer Obi-Wan Kenobi te zien zal zijn op Disney+. Dat wordt dus nog een tijdje nagelbijten…

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d