Opnames van Obi-Wan Kenobi-serie van start, voltallige cast bekend gemaakt

Als fervente liefhebber van Star Wars kijk ik enorm uit naar de serie zal draaien rond Obi-Wan Kenobi. Niet omdat dit een erg mythisch personage is in de Star Wars-verhalen, maar ook omdat Ewan McGregor op legendarische wijze gestalte gaf aan het personage in de filmprequels.

Na het nodige pre-productiewerk en het opbouwen van de sets, gaat de eigenlijke productie nu écht van start. Want deze maand gaan de opnames van start. Uiteraard kruipt Ewan McGregor opnieuw in de huid van Obi-Wan, maar ook Hayden Christensen keert terug om de rol van Darth Vader opnieuw op te nemen.

De voltallige cast van Obi-Wan Kenobi

De regie van de serie is in handen van Deborah Chow. Zij is niet onbekend met Star Wars en Disney+, want ze regisseerde onder andere twee afleveringen van het eerste seizoen van The Mandalorian.

Het is helaas nog niet bekend wanneer Obi-Wan Kenobi te zien zal zijn op Disney+. Dat wordt dus nog een tijdje nagelbijten…

Gepubliceerd door Kevin

Kevin draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Hij speelt het liefste games waarin raceauto's en voetballers de hoofdrol spelen, maar is ook altijd te vinden voor een goede action/adventure game.. Hij draagt een warm hart voor Nintendo en Mario, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s