fbpx

World of Tanks herdenkt de eerste mens in de ruimte met speciaal event

Komende maandag, 12 april, is het exact 60 jaar geleden dat Yuri Gagarin de eerste mens in de ruimte werd. Hij werd met de Vostok 1 ruimtecapsule de lucht in geschoten en cirkelde vervolgens een keer rondom de aarde om daarna veilig en wel terug te landen.

Zo’n legendarische gebeurtenis mag niet onopgemerkt voorbij gaan vonden ze bij World of Tanks. Daarom gaan er speciale events van start onder de naam To The Stars!

Door dagelijkse opdrachten tot een goed eind te brengen, verdienen spelers zogenaamde Star Points. Deze kunnen daarna ingeruild worden voor unieke items waaronder een 2D stijl van de Vostok 1. Gagarin zelf zal vrij te spelen zijn als commander. Hiervoor werd een stemacteur ingehuurd die de stem van Gagarin zo natuurgetrouw wist te recreëren. Het mooie is dat het team van World of Tanks samenwerkte met Galina Gagarin, de dochter van Yuri.

Naast deze single player uitdagingen, kan je ook als team aan de slag. Bovendien kan je jouw XP boosten tussen 12 en 19 april.

Voor meer info over To The Stars! kan je terecht op de website van World of Tanks.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: