World of Tanks herdenkt de eerste mens in de ruimte met speciaal event

Komende maandag, 12 april, is het exact 60 jaar geleden dat Yuri Gagarin de eerste mens in de ruimte werd. Hij werd met de Vostok 1 ruimtecapsule de lucht in geschoten en cirkelde vervolgens een keer rondom de aarde om daarna veilig en wel terug te landen.

Zo’n legendarische gebeurtenis mag niet onopgemerkt voorbij gaan vonden ze bij World of Tanks. Daarom gaan er speciale events van start onder de naam To The Stars!

Door dagelijkse opdrachten tot een goed eind te brengen, verdienen spelers zogenaamde Star Points. Deze kunnen daarna ingeruild worden voor unieke items waaronder een 2D stijl van de Vostok 1. Gagarin zelf zal vrij te spelen zijn als commander. Hiervoor werd een stemacteur ingehuurd die de stem van Gagarin zo natuurgetrouw wist te recreëren. Het mooie is dat het team van World of Tanks samenwerkte met Galina Gagarin, de dochter van Yuri.

Naast deze single player uitdagingen, kan je ook als team aan de slag. Bovendien kan je jouw XP boosten tussen 12 en 19 april.

Voor meer info over To The Stars! kan je terecht op de website van World of Tanks.

Gepubliceerd door Kevin

Kevin draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Hij speelt het liefste games waarin raceauto's en voetballers de hoofdrol spelen, maar is ook altijd te vinden voor een goede action/adventure game.. Hij draagt een warm hart voor Nintendo en Mario, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s