fbpx

Netflix pakt uit met trailer voor nieuwe big-budget superheldenserie Jupiter’s Legacy

Bij Netflix blijven ze investeren in nieuwe series en films. Een daarvan is het prestigieuze Jupiter’s Legacy. Van die nieuwe serie krijgen we vandaag een nieuwe trailer te zien.

Vergeet The Avengers en Justice League, vergeet The Flash en Arrow want Netflix pakt uit met een nieuw team superhelden in Jupiter’s Legacy. De nieuwe reeks is gebaseerd op de gelijknamige comic books van Mark Millar en Frank Quietly.

Het verhaal gaat als volgt: De eerste generatie superhelden heeft de wereld bijna een eeuw lang veilig gehouden. Nu moeten hun kinderen hun nalatenschap waarmaken.

De eerste Jupiter’s Legacy-trailer biedt ons alvast een blik op wat we mogen verwachten.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: