fbpx

The Last Kids on Earth and the Staff of Doom verschijnt 4 juni

Als er ooit een zombie-uitbraak komt, dan mag je er zeker van zijn dat wij gamers, de beste kans hebben om te overleven. Hoog tijd dus dat wij gamers ook onze kinderen leren wat ze moeten doen om te overleven als de ondoden ooit het aardoppervlak zouden bewandelen. Zeker wanneer zij de laatste kinderen op onze aardbol zijn…

In The Last Kids on Earth and the Staff of Doom kunnen jongeren zich verdiepen in een nieuw verhaal waarin ze de stad Wakefield moeten verkennen en het opnemen tegen hordes zombies.

Ze kruipen hiervoor in de huid van de legendarische helden uit de reeks: Jack, Quint, June en Dirk, en gaan op zoek naar de ontbrekende stukken van de immens krachtige Staff of Doom, terwijl ze het opnemen tegen Malondre Koningin van de Slime Monsters, die Rezzoch the Ancient Destructor of Worlds tracht op te roepen.

Spelers kunnen op release tot en met vier spelers in de offline couch co-op modus spelen. Een patch zal nadien online multiplayer toevoegen.

The Last Kids on Earth, en verschijnt op 4 juni 2021 voor Nintendo Switch, PlayStation, Xbox en Steam.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: