Maak kennis met de Kast van de Mortal Kombat-film in nieuwe trailer

Eind deze maand is het eindelijk zover. Dan wordt de nieuwste Mortal Kombat-film op het grote publiek losgelaten. Met een bang hart wachten we af of de vloek van middelmatige films die gebaseerd zijn op games eindelijk doorbroken zal worden.

In een nieuwe featurette komen de acteurs en regisseur aan het woord en vertellen ze wat het voor hen belangrijk maakte om onderdeel te zijn van de verfilming van deze legendarische gamereeks. Zo vertelt regisseur Simon McQuoid onder andere dat voor hem de esthetiek enorm belangrijk was en dat hij met deze film schoonheid wil combineren met het brute geweld waarvoor Mortal Kombat bekend staat.

Tijdens deze korte interviews krijgen we niet alleen nieuwe beelden te zien uit de film, maar ook beelden van achter de schermen.

Mortal Kombat verschijn in principe op 24 april in de bioscoop, maar we zullen hem hoogstwaarschijnlijk via VOD moeten aanschaffen om uit te vissen of deze verfilming een topper is geworden.

Gepubliceerd door Kevin

Kevin draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Hij speelt het liefste games waarin raceauto's en voetballers de hoofdrol spelen, maar is ook altijd te vinden voor een goede action/adventure game.. Hij draagt een warm hart voor Nintendo en Mario, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

One thought on “Maak kennis met de Kast van de Mortal Kombat-film in nieuwe trailer

  1. Het ziet er een gruwelijke trailer uit, waarbij de personages er authentieker uitzien dan ooit.
    Shang Tsun lijkt op Shang Tsung, Kung Lao lijkt op Kung Lao en Jax lijkt op Jax.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s