fbpx

Dit weekend kan je aan de slag met de Diablo II: Resurrected PC single-player technical alpha

Goed nieuws voor de fans die reikhalzend uitkijken naar de verrijzenis van Diablo II. Blizzard laat namelijk weten dat we dit weekend al eens kunnen proeven van wat Diablo II: Resurrected in huis heeft.

Concreet start de Diablo II: Resurrected single-player technical alpha op pc nu vrijdag 9 april om 16u00. We kunnen dus opnieuw op stap met de Dark Wanderer maar deze keer in HD. We zijn alvast benieuwd hoe dat er zal uitzien.

Een beperkte selectie van spelers die zich hebben aangemeld voor de technische alfa wordt willekeurig uitgekozen en zal een mail ontvangen met daarin instructies over hoe ze de komende dagen via e-mail kunnen deelnemen. De technische alfa eindigt op maandag 12 april om 19u00 uur.

Voor de technische alfa kunnen deelnemers kiezen uit drie van de zeven klassen en kunnen ze de volledige eerste twee handelingen van het spel spelen. Speel als de melee-gefocuste Barbarian, de snelle en behendige Amazone of de Witch die met spreuken in het rond strooit.

Wreek de Rogues terwijl je je een weg baant naar hun heilige klooster en neem het op tegen de Maiden of Anguish, Andariel voordat je naar het oosten reist naar de desolate woestijnen van Lut Gholein voor de ultieme confrontatie met de Lord of Pain zelf, Duriel. Er is geen level-cap, dus alle deelnemers kunnen hun personages zo vaak opstarten en upgraden als ze willen tot het einde van de technische alfa.

Diablo II: Resurrected bevat verbeterde graphics met 4K-resolutie, volledige fysieke 3D-weergave en een complete audio-remaster in Dolby Surround 7.1-geluid.

Uiteraard rekent Blizzard ook op jouw feedback met betrekking tot deze single player-test. Later dit jaar komt er ook nog een multiplayer-test aan want ook deze functie speelt een grote rol in Diablo II Resurrected.

Voor meer informatie over deze technische alfa kan je terecht in deze blogpost.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: