Nieuwe Returnal-trailer zit boordevol spektakel

PlayStation-fans die niet vies zijn een portie scifi die hebben Sumo Digitals nieuwste project Returnal reeds een tijdje in de gaten. En volgens ons is dat absoluut geen slecht idee. Kijk maar eens naar deze nieuwe trailer boordevol spektakel als je ons niet gelooft…

De release van Returnal is niet meer zo veraf, namelijk 30 april, en bovendien is het een PS5-exclusive. En sinds wanneer hebben we nog eens een PS5-exclusive kunnen spelen? Juist!

Het komt er dus op aan om te scoren met Returnal en dat ziet er op het eerste zicht alvast niet slecht uit.

Na een noodlanding op deze van vorm veranderende wereld, moet Selene op zoek naar haar ontsnapping door het dorre landschap van een oude beschaving. Ze is alleen en geïsoleerd en vecht met hand en tand om te overleven. Keer op keer wordt ze verslagen – gedwongen om haar reis te hervatten elke keer dat ze sterft.

De film Edge of Tomorrow iemand?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)