fbpx

Laat je omverblazen door de launch trailer van Outriders

Vanaf vandaag ligt Outriders officieel in de rekken en dat zullen we geweten hebben. Ontwikkelaar People Can Fly pakt dan ook uit met een launch trailer die alle aspecten van de game, en dat zijn er heel wat, in de verf zet. Zet dus alles even opzij, installeer je comfortabel in je stoel/zetel en laat je even omverblazen.

Ik heb zelf de kans gehad om al een keer of drie, waaronder een keer bij de Poolse studio zelf, te proeven van alles wat Outriders te bieden heeft. En na elke speelsessie had ik zin in meer. De game brengt een aangename mix van elementen uit Gears of War, Borderlands, Destiny en Bulletstorm.

Met andere woorden, een knappe, boeiende en afwisselende spelwereld, tegenstanders die je niet met rust laten, vier speelbare klassen, een uniek healing systeem (je healt enkel als je zelf schade doet), een intrigerend verhaal en grafisch verdomd knap.

Het leuke nieuws voor de Xbox-spelers, en in het bijzonder zij met een Gamepass Ultimate, is dat zij vanaf vandaag de game gewoon gratis kunnen spelen omdat die vanaf vandaag in het Gamepass-aanbod verschijnt. Je hebt als Xbox-gamer dus geen enkel geldig excuus, en al zeker niet het mooie weer, om de game niet te spelen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: