fbpx

Oddworld: Soulstorm, Zombie Army 4: Dead War en Days Gone zijn de PlayStation Plus-games voor april

Na de Xbox Games with Gold is het nu de beurt aan de PlayStation-gamers met een Playstation Plus-abonnement om kennis te maken met ‘hun’ gratis games. En het is verdorie niet verkeerd deze maand.

Zowel PlayStation 5- als PlayStation 4-gamers hebben heel wat leuks om naar uit te kijken in april.

PlayStation 5-gamers kunnen vanaf 6 april de terugkeer van Abe beleven in Oddworld: Soulstorm. En daar voegen we nog snel aan toe dat zij nog steeds tot en met 5 april Destruction AllStars kunnen binnenhalen.

PlayStation 4-gamers die niet vies zijn van een flinke portie zombies kunnen aan de slag met Days Gone, een absolute knaller, en met de al even plezante coöp shooter Zombie Army 4: Dead War.

Als je het ons vraagt, dan is de maand april er eentje om duim en vingers bij af te likken.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: