fbpx

Dit zijn de Xbox Games with Gold voor april

De maand april staat voor de deur. Hoog tijd dus voor de Xbox-gamers met een Xbox Live Gold-abonnement om eens te kijken welke games zij volgende maand aan hun collectie mogen toevoegen.

Ook in april zijn er dus weer vier games om naar uit te kijken. Dit zijn Vikings: Wolves of Midgard, Truck Racing Championship, Dark Void en Hard Corps: Uprising.

– Vikings: Wolves of Midgard – vanaf 1 april tot en met 30 april
– Truck Racing Championship – vanaf 16 april tot en met 15 mei
– Dark Void – vanaf 1 april tot en met 15 april
– Hard Corps: Uprising – vanaf 16 april tot en met 30 april

Een woordje uitleg over de games:

Vikings: Wolves of Midgard

Reis naar de kust van Midgard, een wereld gebaseerd op mythologie met een fantasie-twist. Sluit je aan bij een beruchte groep Vikingstrijders en ga de strijd aan tegen de angstaanjagende Jotan en de monsters van Ragnarok. Beheers machtige wapens, waaronder zwaard en schild, tweehandige hamers, bijlen en bogen, en versla de duivelse wezens van Fimbulwinter die een einde aan al het leven dreigen te maken.

Truck Racing Championship

Kruip achter het stuur van indrukwekkende 5- en 10-tonners in een compleet nieuwe race-ervaring. Met alle unieke uitdagingen van het European Truck Racing Championship bestuur je 45 verschillende voertuigen op 14 wereldwijde circuits. Hou bij het nemen van bochten rekening met het gewicht van de truck, hou de bandenslijtage in de gaten en vind de beste tactieken om de race te winnen.

Dark Void

Stap in de Void, een sinistere parallelle wereld vol vijandige aliens en een diep mysterie. Dark Void toont krachtige wapens, waarbij een combinatie van grondgevechten en jetpack-luchtgevechten voor een spannende dynamiek zorgen.

Hard Corps: Uprising

Speel de retro run-and-gun-actietitel, Hard Corps: Uprising. Schrijf je eigen legende in de meedogenloze loopgraven van de Arcade-modus of upgrade en bouw je soldaat op in de Rising-modus, waar alleen de allerbeste kan overleven en de ultieme overwinning kan behalen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: