fbpx

De PlayStation Store pakt uit met straffe lentekortingen op PS4- en PS5-games

De zon schijnt, en het is lekker warm, met andere woorden: de lente is in het land. Voor de PlayStation-gamers is er nog een andere reden om de lente te vieren: zotte kortingen in de PlayStation Store op zowel PlayStation 4- als PlayStation 5-games.

Al het geld dat je al hebt uitgespaard door niet op café of restaurant te gaan, of door niet naar concerten en festivals te gaan, kan je dus lekker spenderen in de PlayStation Store. Ook nu weer staan er een aantal titels in de aanbieding die je aan je collectie kan toevoegen en waar je dus geen zotte kosten voor hoeft te doen om ze in huis te halen.

We denken dan aan Ghost of Tsushima, Assassin’s Creed Valhalla, The Last of Us Part 2 en een pak andere games die schreeuwen om jouw liefde en aandacht.

Dus gooi snel ramen en deuren dicht, doe die gordijnen naar beneden en rep je naar de PlayStation Store zodat je lekker lang (en veel) kan gamen zonder dat het je deze keer veel centen kost.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: