Netflix-serie Lucifer keert terug op 28 mei

Wij zijn absoluut fan van Netflix’ topserie Lucifer. Mijn vrouw is een beetje verliefd op Lucifer Morningstar, en ik ben een beetje verliefd op detective Chloë. Met andere woorden de perfecte serie om te bekijken als koppel.

Wat dus wil zeggen dat ook wij reikhalzend uitkijken naar een nieuw seizoen waarin ieders favoriete duivels personage centraal staat. We wisten wel dat de opnames bezig waren, maar we hadden geen flauw benul wanneer het nieuwe, en deze keer ook laatste, seizoen van Lucifer te zien zou zijn.

Netflix brengt daar nu via hun Twitter-pagina eindelijk uitsluitsel over: het nieuwe seizoen van Lucifer is vanaf 28 mei te bekijken via de streamingdienst. Voor ons alvast meer dan reden genoeg om een gat in de lucht te springen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)