fbpx

Need For Speed in het echt, dat ziet er zo uit

Er zijn heel wat coole games die we graag eens in ‘het echt’ zouden willen ervaren. Stel je voor dat je samen met je vrienden op jacht gaat naar dino’s en draken, of met je beste maten een buitenaardse invisie afslaat? Laat ons het echter wat simpeler houden en kiezen voor een real life versie van Need for Speed.

EA’s Need for Speed-reeks kende in al die jaren wel wat dipjes maar laat ons eerlijk wezen, die mix van racen en tunen blijft toch wel een vette combinatie.

YouTuber Vladislav Chekunov dacht hier net hetzelfde over en hij bracht EA’s Need for Speed tot leven, in het echte leven. Of komt het echte leven naar het virtuele leven? Het ziet er alvast enorm cool uit.

Ondertussen wachten wij nog steeds op een nieuwe telg in de Need for Speed-saga. Dus laat ons hopen dat ze bij EA meekijken en het gaspedaal helemaal indrukken.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: