fbpx

Dankzij Lawn Mowing Simulator hoef je nooit meer zelf je gras af te rijden

Na de intelligente stofzuiger waarmee Ard het voorbije weekend uitpakte, is er nu een game waardoor je nooit meer het gras zelf zal moeten afrijden. What’s next? De Afwasmachine Simulator?

Het valt me steeds op op Gamescom dat er over haast elke activiteit die je kan bedenken wel een simulatiegame bestaat. Maar deze hier had ik nooit verwacht om eerlijk te zijn.

Zelf heb ik een hekel aan het maaien van het gras en elk excuus is goed om er niet hoeven aan te beginnen. Thank God dus voor deze Lawn Mowing Simulator die alles voor mij gaat doen! Toch?

Lawn Mowing Simulator neemt ons mee naar het Britse platteland waar we, hou u vast aan de takken van de bomen, kunnen rijden op een uitgebreid en authentiek aanbod van erkende grasmaaiers van prestigieuze fabrikanten zoals daar zijn, ik ken er zelf geen enkele van trouwens, Toro, SCAG en STIGA.

Lawn Mowing Simulator zou in de zomer van die jaar verschijnen op Xbox Series S | X en pc.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d