fbpx

WINNAARS eerste seizoen Star Trek: Picard op Blu-ray

Op 19 maart verschijnt het eerste seizoen van Star Trek: Picard op Blu-ray en DVD. Voor ons een mooie gelegenheid om een aantal exemplaren op Blu-ray weg te schenken aan onze trouwe bezoekers.

UPDATE: deze week mogen AS uit 2370 Arendonk en EL uit 2020 Heist op den Berg hun exemplaar in de bus verwachten.

Het enige wat je hiervoor moet doen is het juiste antwoord geven op onze wedstrijdvraag. Jouw antwoord mail je dan samen met je volledige adresgegevens naar wedstrijd@pragalicious.com In de hoofding schrijf je PICARD.

Om helemaal correct te zijn moet je er ook even aan toevoegen hoeveel deelnemers het juiste antwoord zullen gegeven hebben tegen vrijdag 26 maart om 10u00 wanneer de wedstrijd afloopt.

Wedstrijdvraag: In welk jaar verscheen de allereerste aflevering van Star Trek op televisie?

In Star Trek: Picard neemt een nieuwe crew, met hulp van een paar oude bekenden, het op tegen een legioen aan gevaarlijke vijanden. Veertien jaar nadat kapitein Jean-Luc Picard met pensioen ging bij Starfleet, is Patrick Stewart terug om zijn werkzaamheden te hervatten. Na de vernietiging van de planeet Romulus zien wij hoe Picard op onderzoek uitgaat om een reeks mysterieuze gebeurtenissen uit zijn verleden op te lossen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: