fbpx

De Mystic is de vierde speelbare klasse in Hood: Outlaws & Legends

Hood: Outlaws & Legends is een multiplayer PvPvE heist game ontwikkeld door Sumo Digital, de studio achter Sackboy, Little Big Planet en Crackdown 3. Deze heren en dames weten dus hoe je een goede game moet ontwikkelen. Al is er wel een torenhoog verschil tussen hun eerder gemaakte games en deze nieuwe telg in hun portfolio.

Het principe is simpel: matchmaking in tegengestelde teams van vier. Je kiest je eigen personage, op basis van je favoriete speelstijl of wat het beste past bij de strategie van je team. In deze game waar samenwerking de sleutel is, speelt de samenstelling van je team een belangrijke rol. Kies je voor een ranged aanpak, ga je voor stealth of toch close combat? Of waarom niet een mix?

Vandaag maken we kennis met de vierde speelbare klasse, namelijk de Mystic.

De Mystic werd op jonge leeftijd opgeleid om inquisiteur te worden. Maar na een tijdje kwam hij in opstand tegen de ijzeren vuist van de regering. Door zijn mystieke vaardigheden naar het slagveld te brengen, kan de Mystic een deel van zijn wierook inademen om nabije vijanden voor een korte tijd zichtbaar te maken, of om zichzelf en nabije bondgenoten genezen.

Ook kunnen zijn giftige rookbommen vijanden doden, of mits de nodige aanpassingen bondgenoten healen op het slagveld.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: