fbpx

Warner Bros. lost vette eerste trailer van The Suicide Squad-reboot

In 2016 bracht Warner Bros. de eerste Suicide Squad film uit. Deze film, gebaseerd op comics van DC, was niet bepaald een succes waardoor gedacht werd dat het einde verhaal was voor de groep slechteriken.

Tot Warner succesregisseur James Gunn onder de arm nam. Hij was net ontslagen door Disney nadat enkele oude controversiële tweets naar boven kwamen drijven. Warner en DC zagen hun kans en trokken de regisseur en scenarist van The Guardians of the Galaxy 1 & 2 aan voor de reboot van The Suicide Squad.

En nu zien we eindelijk de vruchten van het harde werk van Gunn in deze eerste trailer. Zowat de hele cast werd vervangen, met uitzondering van Robbie Margot die nog steeds op fantastische wijze in de huid kruipt van Harley Quinn. Verder hebben onder andere Idris Elba, John Cena, Nathan Fillion en Peter Capaldi een rol in de film én horen we Sylvester Stallone als King Shark.

The Suicide Squad verschijnt op 6 augustus (hopelijk) in de bioscoop en HBO Max.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: